Γενικές Πληροφορίες

Ημέρες και ώρες Διεξαγωγής του Συνεδρίου

 

 

Τόπος διεξαγωγής Συνεδρίου

ELITE Hotel, Καλαμάτα

http://www.elite.com.gr/el/ 

https://goo.gl/maps/aVN3iApFeQy 

 

Αίθουσες Συνεδριάσεων

Κεντρική Αίθουσα: ROYAL CRUISE HALL

Παράλληλη Αίθουσα: VOYAGER HALL 

Παράλληλη Αίθουσα: ROYAL CRUISE HALL D

 

Ώρες Λειτουργίας Γραμματείας Συνεδρίου
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017               14.00 - 20.30
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017        08.00 - 19.30
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017             08.30 - 19.00
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017              09.00 - 14.00 

 

Συνεδριακό Υλικό
Το συνεδριακό υλικό θα παραδίδεται σε όλους τους εγγεγραμμένους συνέδρους από τη Γραμματεία του Συνεδρίου, η οποία θα λειτουργεί στο συνεδριακό χώρο, κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες. 

 

Κάρτες Συνέδρων
Για την πρόσβαση στις επιστημονικές συνεδρίες απαιτείται η επίδειξη της κάρτας συνέδρων (badge), η οποία θα φέρει γραμμωτό κώδικα (barcode), προκειμένου να ελέγχεται ο χρόνος παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος. Παρακαλούνται οι σύνεδροι να φορούν την κάρτα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου σε εμφανές σημείο και να την επιδεικνύουν στο εξουσιοδοτημένο προσωπικό στις εισόδους
των αιθουσών. Η καθημερινή είσοδος και έξοδος των συνέδρων στις συνεδριακές αίθουσες θα καταγράφεται βάσει του ελέγχου του γραμμωτού κώδικα και ο χρόνος παρακολούθησης θα καταχωρείται αυτόματα στον ηλεκτρονικό λογαριασμό κάθε συνέδρου, αποτελώντας βασικό κριτήριο για την απόκτηση του πιστοποιητικού, σύμφωνα με τις διατάξεις της εγκυκλίου του ΕΟΦ και τις αντίστοιχες διατάξεις του EORNA.

 

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης - Μοριοδότηση Συνεδρίου
Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα παραδίδονται από τη Γραμματεία του Συνεδρίου κατά την τελευταία ημέρα διεξαγωγής του. Για την παραλαβή των πιστοποιητικών είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας με το barcode. Καθώς το Συνέδριο μοριοδοτείται από το πρόγραμμα ACE της EORNA και την ENE, απαιτείται η συμπλήρωση τουλάχιστον του 60% των ωρών για την απόκτηση του πιστοποιητικού.

 

Μοριοδότηση
Η παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος μοριοδοτείται:
με 19,5 μόρια με απόφαση του EORNA ACE ref 2017.007.OW
με 15 μόρια με απόφαση της E.N.E. Αρ. Πρωτ. 853/03-102016 


Εκθεσιακός Χώρος
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα λειτουργήσει εμπορική έκθεση στο χώρο του foyer του ισογείου. 

 

Γραμματεία Συλλόγου Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου

Στο συνεδριακό χώρο θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου η Γραμματεία του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ. για εγγραφές και ανανεώσεις συνδρομών των μελών.

 

Χώρος Αναρτημένων Ανακοινώσεων

Foyer ισογείου και ROYAL CRUISE HALL D

  

Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Εναρκτήρια Τελετή-Δεξίωση Υποδοχής:
Η Εναρκτήρια Τελετή του Συνεδρίου θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017. Μετά το τέλος της τελετής θα ακολουθήση δεξίωση υποδοχής στο ξενοδοχείο ELITE, για όλους τους σύνεδρους.

 

Αξιολόγηση Συνεδρίου
Η συμπλήρωση της online φόρμας αξιολόγησης είναι υποχρεωτική για τη χορήγηση του πιστοποιητικού παρακολούθησης.

 

Βράβευση Εργασιών
Η Επιστημονική Επιτροπή μαζί με την Επιτροπή Βράβευσης επιστημονικών εργασιών του 28ου Πανελληνίου Συνεδρίου Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής - ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ. θα απονείμουν βραβεία στις 3 καλύτερες ερευνητικές εργασίες, καθώς και το Βραβείο “Α. Κανδηλιώτου”, εφόσον ανταποκρίνονται στα κριτήρια αξιολόγησης. Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 κατά τη διάρκεια της Τελετής Λήξης του Συνεδρίου.

 

Πολιτική Καπνίσματος
Σύμφωνα με το νόμο από την 1η Ιουλίου 2009, το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους ανεξαιρέτως τους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του συνεδριακού ξενοδοχείου.


Κινητά τηλέφωνα
Για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος, παρακαλούμε, όπως έχετε τα κινητά σας τηλέφωνα αθόρυβα ή απενεργοποιημένα εντός των συνεδριακών αιθουσών κατά την ώρα διεξαγωγής των συνεδριάσεων.


Ασφάλεια
Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου, (ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ), η Οργανωτική Επιτροπή και η Εταιρεία Οργάνωσης του Συνεδρίου δε φέρουν καμία ευθύνη για προσωπική φθορά, απώλεια ή ζημιά σε προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων, καθώς και για απρόβλεπτα έξοδα, που πιθανά να προκύψουν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ή λόγω καθυστερήσεων, απεργιών ή άλλων ειδικών συνθηκών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες, όπως φροντίσουν για τις ανάγκες τους σε ταξιδιωτική και υγειονομική ασφαλιστική κάλυψη.


Απολεσθέντα Αντικείμενα
Σε περίπτωση απώλειας προσωπικών σας αντικειμένων, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Συνεδρίου.

 

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημέρες Συνεδρίου: 19-22 Οκτωβρίου 2017

Προθεσμία Υποβολής Επιστημονικών Εργασιών: 31 Ιουλίου 2017

Προθεσμία Early Registration: 1 Σεπτεμβρίου 2017

Διοργάνωση

AFEA S.A. TRAVEL AND CONGRESS SERVICES

+30 2103668892-895
+30 2103643511
info@sydnox2017.gr

Ακολουθήστε μας